Een vrij perskanaal

Blog

Wat ga jij met jouw bff doen deze zomer?

Het hele jaar druk op school aan het werken om goede cijfers te halen. Als de zomervakantie eindelijk in zicht begint te komen is het tijd om na te gaan denken over de vakantie. De kans is groot dat je hier al het hele jaar naartoe aan het leven bent. Als de tijd dan bijna aangebroken is om vakantie te vieren, dan kun je vast na gaan denken over wat jullie allemaal wil gaan doen deze vakantie. In de vakantie heb je eindelijk alle tijd om samen met jouw bff de leukste dagen te plannen. Alles wat jullie graag willen doen samen kan eindelijk werkelijkheid worden. Het is dan ook leuk om vast na te gaan denken over wat jullie allemaal samen willen gaan doen. Om je alvast een beetje inspiratie te geven hebben wij een aantal leuke dingen om met jouw bff te doen tijdens deze zomer.

Ga samen schilderen

Als je een beetje een creatief persoon bent, dan kan het een hele leuke uitdaging zijn om samen te gaan schilderen. Je kunt beide aan je eigen canvas gaan werken of je maakt er een leuke uitdaging van voor jullie samen. Zo kun je beginnen met twee canvassen en na een bepaalde tijd ruilen van canvas, Je werkt dan samen aan twee schilderijen. Naast schilderen kunnen jullie ook samen iets gaan bakken. Ga samen op zoek naar een leuk en uitdagend recept. Doe vervolgens gezellig samen boodschappen en ga aan de slag met het bakken.

Bedenk een eigen spel

Als je graag echt iets wil gaan maken, dan kun je overwegen om zelf je eigen spel te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een oud bordspel pakken dat je nooit meer gebruikt en eroverheen verven. Denk na over leuke regels en stel zo je eigen spel helemaal samen. Een leuke dagbesteding waar je daarna ook nog eens plezier van kunt hebben.

Volg elkaar tijdens jullie vakanties

Als iemand op vakantie gaat, dan kan het erg leuk zijn om elkaar zo goed mogelijk te volgen. Zo kun je elkaar regelmatig videobellen of een vakantie blog bijhouden die precies laat zien wat je allemaal hebt gedaan. Ook kun je een vlucht tracker gebruiken. Je kunt dan de klm vlucht volgen waar jouw bff in reist. Zo kun je precies zien waar het vliegtuig zich bevindt. Ga dus goed nadenken over wat jullie deze vakantie allemaal willen gaan doen en zorg ervoor dat dit de beste zomer ooit gaat worden!

 

Geef een reactie