Een vrij perskanaal

Blog

Waarom jouw B2B webshop moet overgaan op Magento 2

De business to business markt is een markt dat constant in beweging is. Omdat deze markt constant in beweging is, eisen B2B bedrijven steeds meer van een B2B webshop. Er zijn verschillende platformen waar een B2B bedrijf uit kan kiezen en het is logisch dat een B2B bedrijf kiest voor de beste platform als het aankomt op E-commerce. Magento is een platform dat zich constant ontwikkeld en wordt gezien als één van de beste e-commerce platforms voor B2B bedrijven. Aan de hand van dit blog wordt Magento verder onder de loep genomen en worden de functies van Progressive Web App verder toegelicht.

B2B E-commerce platform Magento

Magento wordt momenteel gezien als één van de krachtigste E-commerce platformen dat momenteel op het internet verkrijgbaar is en dat is te danken aan de vele functies die het platform bezit. Voor een B2B webshop wordt deze platform daarom zeker aangeraden. Het grootste voordeel aan deze platform is dat je de consument in staat stelt om zijn eigen account te beheren. De klanten kunnen de inkopers individueel taken geven. Bijvoorbeeld wie de bestellingen en betalingen binnen de Magento B2B webshop mag doen.

Magento stelt de B2B bedrijf ook in staat om snel inkopen te doen. Hierbij zijn telefonische bestellingen niet meer noodzakelijk en kan alles via het platform gedaan worden. Tevens is de Magento B2B webshop gepersonaliseerd naar de klant toe. Je kunt in B2B Magento per categorie en per klant prijslijsten en aanbiedingen toewijzen.

Magento heeft daarom vele verschillende functies die noodzakelijk zijn voor een B2B webshop. Itonomy zijn professionals die helpen met het opzetten van een Magento B2B webshop. Ben jij daarom op zoek naar een extern bedrijf die gespecialiseerd is in het opzetten van een Magento webshop, raad ik Itonomy zeker aan.

Progressive Web App

Maak jij al gebruik van een Magento B2B webshop en maak je nog geen gebruik van pwa? Dan is dit zeker een gemiste kans. Progressive Web App zorgt er namelijk voor dat de webshop sneller laadt en hoger scoort in Google. Tevens zorgt Progressive Web App er ook voor dat de webshop meer conversies zal realiseren en dat de webshop ook zonder internet te gebruiken is. Zo is de webshop ten alle tijden toegankelijk. Maak jij dus gebruik- of wil je graag gebruik maken van Magento2? Zorg er dan voor dat Progressive Web App wordt meegenomen in de website. Zo is jou webshop ten alle tijden toegankelijk en heb je de beste webshop voor de klanten.

Geef een reactie