Een vrij perskanaal

Blog

Leuke hobby\’s

Het is een lastige periode. In deze periode moeten we elkaar helpen. Vooral thuiswerken, niet te met te veel mensen zijn, afstand houden en het openbaar vervoer niet gebruiken. In deze tijd moeten we eigenlijk een hobby hebben. Iets te doen hebben in plaats van naar vrienden te gaan.

Schilderen en puzzelen

Zo heb ik dan ook een hobby, ik hou zelf van puzzelen. Alleen na een tijdje heb je ongeveer elke puzzel al gemaakt. Ook ben ik thuis aan het schilderen maar uiteindelijk raak je ook uit inspiratie. Of schrijven dat helpt ook bij het vervelen. Hiernaast moet ik ook natuurlijk nog studeren vanuit huis. Dit is best lastig omdat de motivatie daalt en je minder op let in de les. En dan moet je ook nog leren zonder dat je op let. Dit maakt het lastiger omdat je de stof niet goed begrijpt.

De mooie Veluwe

Naast al deze bezigheden heb ik nog een hobby om uit te voeren. Fietsen vind ik namelijk ook erg leuk. Fietsen is goed voor de gezondheid natuurlijk. Daarnaast is het ook leuk om mooie plekken te zien. Zo kan ik naar de Veluwe daar lekker een dagje genieten. Wanneer het niet al te koud is en het niet regent. De zon die aan de hemel staat, die door de wolken schemert. Je fiets rustig op een mooie weg langs de bomen. Stopt om te genieten van het uitzicht. Eet een appel als kleine snack en gaat weer door fietsen. Na een heerlijke fietstocht weer terug naar huis. Ook kan je er hele mooie foto’s maken. Een kleine fotoshoot kan ook geen kwaad.

De fiets voor de fietstocht

Daarom wilde ik weer naar de Veluwe met de fiets. Nu had ik nog een nieuwe fiets nodig. Dus moest ik online kijken naar een nieuwe fiets. Ik wilde dan een kleine update. Ik wilde niet zo een ouderwetse fiets. Ik wilde graag een speed pedelec. Een speed pedelec is bijna hetzelfde als een elektrische fiets alleen dan met een hogere snelheid en een beter rijcomfort. Dat is perfect voor wanneer je een keertje naar de Veluwe wil gaan. Op fietsvoordeelshop vond ik dan ook precies wat ik zocht. Ik kon precies filteren naar wat ik precies zocht. Zoals de accu, kleur, motor techniek, motorlocatie en nog meer specificaties. Ook zat er ook nog een mooi voordeel op. Een korting is altijd fijn. Ook staat er op de site welke regels er aan de fiets verbonden zijn en waar je op moet letten wanneer je deze fiets koopt. Zo heb ik dit helemaal doorgelezen en voor mezelf een speed pedelec gekocht. Nu kan ik weer lekker fietsen.

Geef een reactie