Een vrij perskanaal

Blog

Laminaat en Parket

Een nieuw huis, of misschien behoefte aan verandering in je huidige huis? Een nieuwe vloer is dan een goede keuze om je huis weer op te frissen. Welke vloer bij jou past, is afhankelijk van onder andere het budget wat je hebt. Zoek je een goedkopere vloer, kijk dan eens naar laminaat of pvc vloeren. Deze zijn eenvoudig te leggen en hebben daarnaast ook weinig onderhoud nodig. Wel moet je rekening houden met een kortere levensduur. Ligt je budget hoger, dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar houten vloeren. Deze kunnen zo een leven lang mee, maar vergen daarentegen wel de nodige onderhoud. Als je graag advies zou willen in de keuze die je maakt, is het verstandig om vooraf te informeren bij een speciaalzaak voor vloeren.

PVC

PVC is een uitstekende keuze als je iets zoekt wat eenvoudig te monteren is en relatief goedkoop. Je hebt een uitgebreide keuze in kleuren en motieven, of je nu iets zoekt met een hout-look of bijvoorbeeld een tegel-look. In principe kun je dit zelf leggen, maar het is wel verstandig om iemand erbij te hebben die er verstand van heeft. Bij pvc vloeren kun je kiezen tussen klik-pvc of plak-pvc. Klik-pvc monteer je in principe op dezelfde manier als laminaat, door de zijkanten als het ware in elkaar te “klikken”. Klik pvc kun je voorzichtig weer uit elkaar halen, waardoor je een groot deel weer kunt hergebruiken in een nieuwe woning. Bij plak-pvc wordt het direct op de ondergrond geplakt, je hebt hierbij dus geen ondervloer nodig maar je kunt het niet hergebruiken. Dus mocht je verhuisplannen hebben, dan is klik-pvc in dat geval een betere keuze.

Laminaat en Parket

Of je nu op zoek bent naar laminaat, pvc of houten parket vloeren, bij Laminaat en Parket ben je aan het juiste adres. Met een uitgebreid aanbod in kleuren en motieven zul je hier gegarandeerd slagen als je op zoek bent naar een nieuwe vloer. In elke prijsklasse, de beste kwaliteit en je zal worden ontvangen met een glimlach. Ze staan open voor al je vragen, en geven je het beste advies. Kijk eens op laminaatenparket.nl om alvast een indruk te krijgen, en neem gerust contact op voor een afspraak of vrijblijvend advies. Want een nieuwe vloer is een flinke uitgave waar je ook voor een langere tijd aan vast zit, dus uiteraard wil je hierin de beste keuze maken! 

Geef een reactie